Prima   -  Presa   -  Noutăți - Colaborarea ADR Sud cu Administrația Publică Locală: realizări și perspective

Colaborarea ADR Sud cu Administrația Publică Locală: realizări și perspective

   
14.06.2013   1232 Accesări  

Direcția EconomieConsiliului Raional Cimișlia a organizat un seminar de informare a reprezentanților APL I și II în vederea atragerii  investițiilor. La seminar au fost invitați și specialiști ai Agenției de Dezvoltare Regională SUD.  Dna Culeșov Maria,  director ADR Sud, a venit cu informații despre colaborarea  Agenției de  Dezvoltare Regională  cu  Adiminstrațiile Publice Locale prin prisma realizărilor, dar și perspectivelor.  Dna Director a făcut o succintă prezentare ce ține de activitatea ADR Sud, dar și posibilitățile extinderii ariei de colaborare cu APL I și II. 

                 

 Colaborarea în perspectivă a ADR Sud  cu APL I și II,  vizează nu doar implementarea proiectelor investiționale din Fondul Național de Dezvoltare Regională, dar și participarea în activitățile comune  de planificare strategică integrată, dezvoltarea capacităților  actorilor de dezvoltare regională, care va contribui la promovarea imaginii și potențialului Regiunii Sud.

                   

 La finele sesiunii s-a purtat un dialog cu primarii,  care au manifestat interes  sporit față de informațiile prezentate și care au solicitat ca astfel de sesiuni să fie mai frecvente, pentru a cunoaște  noutățile, dar și oportunitățile oferite în activitatea lor cotidiană.