Prima   -  Presa   -  Noutăți - Invitație|Asociația pentru managementul deșeurilor în Regiunea de Dezvoltare Sud

Invitație|Asociația pentru managementul deșeurilor în Regiunea de Dezvoltare Sud

   
14.02.2013   1506 Accesări  

Membrii Asociației Managementului Deșeurilor în Regiunea de Dezvoltare Sud sunt invitați să participe la adunarea generală a Asociației, convocată de către Consiliului de Administrare al organizației.  Adunarea generală va avea loc în incinta Consiliului raional Cimișlia, bd Ștefan cel Mare 12, et II, Sala Mare la data de 19 februarie 2013, ora 12:00.

Principalele subiecte de pe agenda evenimentului sunt: planul de acțiuni pentru anul 2013, elaborarea studiului de fezabilitate în Reiunea de Dezvoltare Sud, promovarea și extinderea Asociației.

La eveniment mai sunt invitați potențialii membri ai Asociației și reprezentanții mass-media.


ADR Sud amintește că Asociația pentru managementul deșeurilor în RDS este o organizație nonguvernamentală și neafiliată politic ce a fost contituită în 20 iulie 2012 și este formată din unitățile administrativ-teritoriale și reprezintă o premieră pentru R. Moldova. Asociația își propune să ducă la bun sfârșit prevederile Strategiei de Gestionare integrată a deșeurilor în Regiunea de Dezvoltare Sud. Modelul urmat de Regiunea de Sud sub egida coordonatorilor proiectului ,,Guvernarea deșeurilor ENVP Est,, și cu susținerea Agenției de Dezvoltare Regională Sud vine să combată, concomitent și efectiv în cele 8 raioane, cea mai stringentă problemă cu care se confruntă localitățile regiunii, cea a poluării mediului ambiant.