Prima   -  Presa   -  Noutăți - Forul moldo-leton al oamenilor de afaceri, Chisinău, 20 februarie 2013

Forul moldo-leton al oamenilor de afaceri, Chisinău, 20 februarie 2013

   
08.02.2013   1338 Accesări  

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) aduce la cunoștința companiilor moldovenești despre desfășurarea Forului oamenilor de afaceri moldo-leton la 20 februarie 2013, Chișinău, Palatul Republicii, organizat cu ocazia vizitei Domnului Valdis Dombrovskis, Prim-ministru al Republicii Letonia.

La For se asteaptă participarea de circa 20 companii din Letonia din diferite domenii. Lista preliminară a companiilor date cu domeniile de activitate si interesele de afaceri se anexează. În contextul dat, în cadrul Forului vor fi organizate întrevederi de afaceri bilaterale moldo-letone.

Cei cointeresați de participare urmează să completeze în limba rusă sau engleză profilul de participare anexat (la toate compartimente solicitate) cu mențiunea informației succinte despre activitatea de afaceri a intreprinderii și denumirea companiei/ilor din Letonia cu care ar dori să discute în cadrul Forului. Profilurile urmează a fi transmise la urmatoarele adrese electronice: irina.bezyazychnaya@miepo.md și olga.vrajmas@miepo.md (detalii la tel.: (0 22) 21-40-66, 24-36-83). Ținând cont de specificul evenimentului, data limită de prezentare a profilului completat este 11 februarie 2013.

Agenda evenimentului va fi prezentata companiilor prin e-mail dupa receptionarea profilului completat.