Prima   -  Presa   -  Noutăți - Masă rotundă cu genericul ,,Elaborarea proiectelor regionale în domeniul aprovizionării cu Apă și Canalizare„

Masă rotundă cu genericul ,,Elaborarea proiectelor regionale în domeniul aprovizionării cu Apă și Canalizare„

   
14.11.2011   1473 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud organizează, pe data de 18 noiembrie, 2011, ora 10, a doua masă rotundă din ciclul de ateliere preconizate de către ADR Sud, cu participarea reprezentanților Autoritaților Publice Locale de nivelul I și II din Regiunea de Sud.

Atelierul cu genericul «Elaborarea proiectelor regionale în domeniul Apă și Canalizare» este organizat cu scopul de a informa și  instrui potențialii aplicanți pentru următorul Apel de Propuneri de proiecte din Fondul National de Dezvoltare Regională, planificat pentru 2012.  

     În cadrul mesei rotunde se vor pune în discuție: Legislația Națională a RM în domeniul apei și apelor uzate, surse de finanțare posibile de atras pentru realizarea proiectelor; Proiectele de succes ale primului apel de propuneri de proiecte și cauzele care au provocat insuccesul celorlalte proiecte; Ce este un proiect de alimentare cu apa și evacuarea apelor uzate (Noțiuni, Premizele de argumentare, Etapele și Pregătirea proiectului de execuție); Sursele de alimentare cu apa, caracteristice pentru localitățile rurale.

Agenda evenimentului descărcați aici:

Atelierul va fi moderat de către directorul ADR Sud, Maria Culeșov și de către Mihail Cojocaru, expert în domeniul aprovizionării cu apă și canalizare („Apă Canal" Chișinău). Deasemenea, participanții vor fi informați cu privire la tehnologii și materiale moderne privind sistemele de alimentare cu apă și canalizare.

Toți cei interesați sunt invitați să participe confirmând prezența la umătorul număr de telefon: (0241) 2 11 51, sau pe adresa de e-mail: adrsud@gmail.com