Prima   -  Presa   -  Noutăți - Proiectul "Crearea Incubatorului de afaceri Regional Cimișlia" - pe agenda actorilor sociali interesați.

Proiectul "Crearea Incubatorului de afaceri Regional Cimișlia" - pe agenda actorilor sociali interesați.

   
08.02.2011   3066 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud continuă șirul atelierelor de lucru pentru ajustarea proiectului "Crearea Incubatorului de afaceri Regional Cimișlia". În cadrul ședinței din 7 februarie 2011 au fost discutate etapele de activitate, rolul partenerilor locali, modul de conlucrare cu agenții economici și  strategiile ce urmează a fi implementate pentru propulsarea proiectului. De asemenea au fost analizate potențialele imobile și clădiri ce ar putea servi ca sediu pentru "Incubatorul de afaceri Regional Cimișlia" fiind  stocate și bazele de date a agenților economici din raionul Cimislia ca beneficiari ai incubatorului.  

În acest context, Vă aducem la cunoștință că la data de 10 februarie, ora 20.00 în studioul "Pro Media Cimișlia" , emisiunea "Ora Locală"  va fi discutat subiectul ce vizează perspectivele lansării unui Incubator Regional de afaceri cu sediul în orașul Cimișlia.

În studiou vor fi prezenți:

Dna Maria Culeșov, Director ADR Sud;

Dl Tudor Căpățînă, Președintele raionului Cimișlia;

Dna Lucia Ușurelu,  Expert național.

Dacă aveți idei de afaceri sau sunteți antreprenor și doriți să cunoașteți mai mult despre această oportunitate atractivă, Vă invităm la seminarul de inițiere, care va avea loc la data de 11 Februarie, ora 11:00 la adresa: or. Cimișlia, str. Ștefan cel Mare 12, sala de ședințe a Consiliului Raional.