Prima   -  Presa   -  Noutăți - Agenții economici din Regiunea Sud sunt invitați să participe la seminarul online ”Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerii”

Agenții economici din Regiunea Sud sunt invitați să participe la seminarul online ”Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerii”

   
14.09.2020   834 Accesări  

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Creditreform România invită agenții economici să participe la seminarul online "Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerii". Evenimentul va avea loc pe 17 septembrie 2020, ora 10:00, pe platforma online ZOOM

Înregistrarea participanților: 09:30 - 10:00 (agenda se anexează).

Abordări în cadrul seminarului:

Sunteți în căutarea unor noi parteneri de afaceri?

Vă putem oferi baze de date atent selectate - ce cuprind companii din Romania sau din străinătate - pe baza criteriilor pe care le menționați, luând în considerare cele mai importante aspecte ce caracterizează companiile selectate: potențialul de dezvoltare, istoricul în plăți, comportamentul de plata previzionat.

Sunteți în căutarea unei modalități de Monitorizare și verificare a partenerilor din România?

Platforma de Monitorizare Creditreform este solutia pentru dvs. Creditreform pune la dispoziție un software conectat la toate sursele oficiale de verificare a companiilor din România. Aflati prin alerte pe email și vizualizare în Platformă orice modificare apărută de la date financiare, datorii la stat și contracte cu garanții pînă la dosare deschise în instanță.

Aveți nevoie de informații care vă ajută să vă calculați riscurile!

Ați dori să știți cum arată solvabilitatea clientului dvs.? Ați dori să aveți acces la datele financiare și comportamentul în plăți?

Raportul de bonitate (raport de credit) reprezintă o imagine completă asupra profilului companiei subiect și se constituie în cel mai util instrument în managementul de risc.

În cadrul raportului de bonitate sunt analizate toate informațiile importante referitoare la capacitatea de plată, de la lichidități, cifra de afaceri și structura capitalurilor pînă la comportamentul în plăți și caracteristici structurale cum ar fi forma legală. Fiecare aspect este individual apreciat iar rezultatele sunt comasate în doi indicatori, INDEXUL DE BONITATE și LIMITA DE CREDIT recomandata.

Recuperare debite de la companii din străinătate.

Exportatorii ai căror clienți întârzie sau refuză să-și plătească facturile emise realizează cat le este de străin mediul legislativ din tara debitorului, în contextul unei lipse de comunicări verbale și scrise cu debitorul în limba acestuia - se oferă asistență profesională în recuperarea debitelor pe cale amiabila și în instanță pentru toate cazurile în care debitorul dvs. este localizat in străinătate.

Formularele de participare la seminar le puteți completa până pe 14 septembrie 2020.

Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail. Doritorii de a participa la seminarul online trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga Leontean tel: 022 22 26 26.

Participarea este gratuită.

Formular de înregistrare  

Agenda

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim - Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova'', realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova".