Prima   -  Presa   -  Noutăți - Ședință de informare “Revitalizare pentru Dezvoltare Urbană în Moldova”

Ședință de informare “Revitalizare pentru Dezvoltare Urbană în Moldova”

   
12.09.2019   779 Accesări  

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului a organizat o ședință de informare cu referire la dezvoltarea urbană din Republica Moldova.

În acest sens, subiectul discuțiilor în cadrul evenimentului, au constituit rezultatele cooperării în cadrul proiectului "Suport pentru administrația Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare  Regională pentru anii 2016-2020 prin dezvoltarea urbană integrată şi sustenabilă". Un proiect susținut financiar din fondurile programului de cooperare poloneză pentru dezvoltare ale Ministerului Afacerilor Externe al Poloniei - Polish Aid.

La eveniment a participat  Ambasadorul Poloniei la Chișinău, Excelența Sa, Bartlomiej Zdaniuk, alături de Secretarul de Stat, Iuliana Cantaragiu, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale din țara noastră, reprezentanți ai societății civile, potențiali beneficiari, dar și experți polonezi, reprezentanți ai Ministerului Investițiilor şi Dezvoltării Economice din Republica Polonă.