Prima   -  Presa   -  Noutăți - Confort sporit pentru pacienții Spitalului raional Cantemir

Confort sporit pentru pacienții Spitalului raional Cantemir

   
23.08.2019   1093 Accesări  

Marți, 20 august 2019, specialiștii Secției management proiecte din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Sud au organizat o vizită de monitorizare cu ședință de lucru la Cantemir, pentru a examina mersul lucrărilor ce se desfășoară pe ultima sută de metri din cadrul proiectului „Reabilitarea termică a clădirii IMSP „Spitalul raional Cantemir” (bloc chirurgical)”. Astfel urmează finalizarea, de către antreprenorul general, a lucrărilor de ventilare și climatizare a aerului, ca ulterior să fie organizat evenimentul de recepție.

Totodată, în cadrul acestei vizite de monitorizare, s-a desfășurat o ședință de lucru unde părțile implicate au stabilit pașii necesari pentru realizarea cu succes a lucrărilor finale.

Specialiștii ADR Sud au verificat corectitudinea lucrărilor deja realizate și au constatat că, pînă la moment, s-au respectat prevederile contractuale.  

Menționăm că proiectul „Reabilitarea termică a clădirii IMSP „Spitalul raional Cantemir (bloc chirurgical)" este implementat de ADR Sud din mijloacele Fondului Național de Dezvoltare Regională. Acesta își propune să sporească gradul de confort al pacienților ce beneficiază de serviciile personalului din cadrul blocului chirurgical al IMSP ,,Spitalul raional Cantemir" prin eficientizarea consumului de energie termică în interiorul clădirii.