Prima   -  Presa   -  Noutăți - Apel de granturi pentru adoptarea utilizarii stupilor verticali

Apel de granturi pentru adoptarea utilizarii stupilor verticali

   
04.12.2017   2012 Accesări  

  • a selecta lista apicultorilor care for implementa tehnologia stupilor verticali,
  • a distribui stupi verticali pentru apicultori din toate regiunile Republicii Moldova, și 
  • a instrui apicultorii în aspecte de operare a stupilor verticali.

Data limită de aplicare a solicitărilor de granturi este data de 29 Decembrie 2017.

Proiectul va organiza un workshop de pre-aplicare la data de 7 decembrie, 2017 la sediul APM, str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova, între orele 11:00 și 13:00. Acest workshop va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicare. Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate definite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest workshop sunt obligați să-și confirme participarea expediind numele participantului și denumirea organizației la grants@moldovaagro.com până la 05 decembrie, 2017. De la fiecare organizație doar o persoană poate participa la workshop. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are nevoi speciale pentru a accesa facilitățile workshop-ului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi confirmarea prezenței în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea solicitării.

În plus, Proiectul APM va organiza Ziua ușilor  deschise la data de 14 decembrie 2017 de la ora 10:00 până la 17:00 pentru solicitanții care au nevoie de asistență pentru completarea aplicației. Proiectul APM  nu va oferi consultații  tehnice, ci poate ajuta și răspunde unor întrebări specifice referitor la RFA, completarea formularelor necesare și compilarea unui buget.

Solicitanții interesați au posibilitatea să adreseze întrebări referitor la RFA și de a primi îndrumări cu privire la modul de completare a formularului de solicitare, expediind întrebările lor la adresa grants@moldovaagro.com până la 14 decembrie 2017. Pentru pachetul complet al aplicației  și a verificarea întrebările/răspunsurile accesați Google Drive: 

 https://drive.google.com/drive/folders/1F1sTz1byEO6tYd60O3Y5OMnG3YsvWNpk?usp=sharing 

Mai multe informații despre acest apel de granturi găsiți pe adresa http://civic.md/grants/39948-proiectul-usaid-apm-lanseaza-apelul-de-granturi-pentru-activitatea-demonstrativa-pentru-implementarea-stupilor-apicoli-verticali-standard.html .