Prima   -  Presa   -  Noutăți - Membrii Comisiei Regionale Sectoriale în domeniul Managementului Deșeurilor Solide din Regiunea de Dezvoltare Sud sunt invitați la prima ședință

Membrii Comisiei Regionale Sectoriale în domeniul Managementului Deșeurilor Solide din Regiunea de Dezvoltare Sud sunt invitați la prima ședință

   
09.10.2017   423 Accesări  

Stimați membri ai Comisiei Regionale Sectoriale în domeniul Managementului Deșeurilor Solide din Regiunea de Dezvoltare Sud!

Agenția de Dezvoltare Regională Sud, în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), are deosebita plăcere de a Vă invita la prima ședință a Comisiei Regionale Sectoriale în domeniul Managementului Deșeurilor Solidedin Regiunea de Dezvoltare Sud (CRSMDS Sud).

Ședința Comisiei va avea loc în data de 10 octombrie 2017, ora 10:00, orașul Cimișlia, sala de protocol a Consiliului Raional Cimișlia. (Agenda evenimentului se anexează)

La ședință va fi discutată situația curentă în cele trei zone de management al deșeurilor din regiune și vor fi stabiliți pașii următori în activitatea Comisiei. În această ordine de idei, reprezentanții raioanelor din Regiunea Sud sunt rugați să pregătească o scurtă informație referitor la:

-  Care localități din raion sunt acoperite cu serviciile de gestionare a deșeurilor și care nu.

-  Există oare în raion experiență sau inițiative de regionalizare a serviciilor de gestionare a deșeurilor.

-  Care proiecte din sectorul MDS sunt în curs de implementare în raion.

Agenda evenimentului