Prima   -  Presa   -  Noutăți - GIZ angajează experți pentru elaborarea Studiilor de Specializarea Inteligentă în Regiunea Sud și UTA Găgăuzia

GIZ angajează experți pentru elaborarea Studiilor de Specializarea Inteligentă în Regiunea Sud și UTA Găgăuzia

   
25.06.2024   160 Accesări   civic.md

Cooperarea moldo-germană pentru dezvoltare prin intermediul GIZ angajează 2 (doi) experți individuali pentru elaborarea studiilor de Specializare Inteligentă în regiunile Sud și UTA Găgăuzia în cadrul proiectului "Afaceri și Comunități Puternice pentru Moldova".

Expertul selectat va desfășura toate activitățile conform prevederilor Termenilor de Referință (ToR).

Pentru a primi Termenii de Referință (ToR) și pentru orice întrebări, trimiteți un mesaj la adresa de e-mail: tenders-giz-moldova@giz.de, menționând numărul licitației (Nr. 83467567) în titlul mesajului, nu mai târziu de 28 iunie 2024, ora 15:00, ora locală Chișinău.

Obiectivul acestui studiu este de a acorda suport Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), în special ADR Sud și ADR UTA Găgăuzia, în elaborarea studiilor privind specializarea inteligentă în regiunile de dezvoltare Sud și UTA Găgăuzia din RM, și pregătirea acestora pentru consultare, prezentare și aprobare.

Pentru a atinge acest obiectiv, experții vor realiza următoarele sarcini:

  • Organizarea întâlnirilor și coordonarea activităților cu părțile interesate (ADR Sud, ADR UTA Găgăuzia, MIDR, companii private, asociații de business etc.).
  • Organizarea a 3 focus grupuri pentru fiecare domeniu S3 identificat, cu participarea tuturor părților interesate ale cvadruplului helix conform metodologiei S3 (mediul academic, administrația publică centrală/locală, mediul de afaceri și societatea civilă).
  • Elaborarea planului de lucru și ajustarea metodologiei pentru efectuarea studiului în regiunea Sud și UTA Găgăuzia, luând în considerare studiile S3 similare pentru regiunile Nord și Centru.
  • Elaborarea studiului privind specializarea inteligentă.
  • Elaborarea Planului de Acțiune pentru 1-3 ani în scopului sprijinirii sectoarelor identificate în cadrul Programului Operațional Regional (ca parte a Programului Național în domeniul Cercetării și Inovării al Republicii Moldova).
  • Pe parcursul misiunii, contractantul va lucra îndeaproape cu echipa de proiect GIZ și va participa la consultări regulate cu principalele părți interesate, precum și va oferi sprijin în procesul de consultare publică sau de prezentare.

Licitația este deschisă experților individuali, rezidenți în Republica Moldova, stabiliți și activând în conformitate cu legislația Republicii Moldova.

Ofertele trebuie să fie formulate în limba engleză.

Ofertele trebuie să fie structurate:

  • Partea 1 - Ofertă tehnică: Conceptul, care trebuie să descrie în detaliu modul în care ofertantul intenționează să îndeplinească Termenii de Referință (ToR) pentru elaborarea livrabilelor solicitate.
  • Partea 2 - Ofertă financiară: Conform ToR (vă rugăm să consultați ToR-ul).

Evaluarea ofertelor va fi realizată pe baza unui raport de 70% pentru oferta tehnică și 30% pentru oferta financiară.

Toate datele personale sunt destinate uzului intern al GIZ; confidențialitatea este garantată.

Vă rugăm să nu depuneți ofertele în grupuri de câte 2 experți. Fiecare ofertă va fi evaluată individual. Vă rugăm să depuneți aplicația individual. Vor fi selectați primii doi experți clasificați.

Cererile de ofertă vor fi depuse fizic în plicuri sigilate indicând numărul licitației (83467567) și obiectul acesteia, la adresa Oficiului GIZ Chișinău (Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 73/1, clădirea NBC; etajul 9, Chișinău), nu mai târziu de 02.07.2024, ora 15:00.

Vă rugăm să rețineți că ofertele primite după termenul limită, precum și ofertele incomplete nu vor fi luate în considerare. Ofertele financiare care conțin alte valute decât Leul Moldovenesc nu vor fi luate în considerare. GIZ își rezervă dreptul de a republica sau anula această licitație.

Sursa: civic.md